Snurr.

Dagarna snurrar iväg. Irrande och svingande, dirrande och darrande. Massor av möten och beslut av olika slag. Träffas, här, träffas, där, bestämma hit, bestämma dit.
Det är bara sjutton skoldagar kvar. Därefter en vecka till av efterarbete. Nå, det får gå. Turbulensen i slutet av terminerna är galen. Jag förstår inte vad det är bra för egentligen. Jag får ha is i magen här. Hålla fötterna på jorden. Och förstå att ta en dag i taget på bästa sätt. Jag har min fasta hållpunkt på kvällarna i alla fall. Att komma hem till kisse är välgörande.
Idag är det bara att jobba. Sen komma hem. Kanske handla. Det kan jag nog klara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.