Suck!

Å så hårt att vakna idag. Skulle kunna sova vidare i flera timmar än. Och så blir det inte. Jobba, jobba, jobba går före allt annat. Jag ser bara en dag i taget framåt. Knappt det förresten. Att bara komma upp ur sängen är en prestation just nu.
Och så tjuter badrumskranen. Ingen kommer och fixar den fast jag har ringt. Och så är bakluckan trasig fortfarande. Glömmer bort att hämta reservdelarna. Och läkartiden som jag behövde, som inte passade, orkar jag inte ta tag i igen. Mina behov rinner ut i sanden när jag har det så här. Ingen annan än jag lider av att ha det så här. Ingen annan än jag kan se till att ordna det. Så… ordna det då!
Ringer rörfirman, pratar med en telefonsvarare. Kan åka förbi reservdelsfirman före jobbet. Bara jag minns det om en halvtimme. Och läkartiden, tja… den får vara.
Och jag är trött på facebook och mejl och skype och hemsidan och allt som inte ger varm och närande direktkontakt med andra människor. Tur att jag ska bort på middag ikväll och träffa tre rara tanter. Det är jag inte bortskämd med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.