Tv-dag hemma?

Jag är trött fast jag har sovit hela natten. Har lite ont i magen och halsen. Söndag… ska se söndagsgudstjänsten på tv idag. Ökenmässa inspirerad av kopterna i Egypten. Hm? Vad är det? Det vill jag veta mer om. Sen blir det andra avsnittet om Bob Dylan. Kul att se och höra vad de tänkte egentligen, på den tiden. Jag har en svaghet för Sjunde himlen. Ett nytt avsnitt i kväll om denna märkliga tv-familj. Hela tiden denna kamp med olika moralfrågor. Mozartkonserten vore fin att lyssna på. Ska jag orka se Parlamentet då? Jag är rätt så trött på det numera. Men jag såg ett avsnitt av Veteran-tv förra veckan. Det var roligt. Det ska jag se ikväll med, eller på reprisen. Det blir kanalkrockar med komedin Hur man blir av med en kille på tio dagar. Jag behöver skratta och ha lite mer verklighetsflykt. Kan den filmen få mig att le åtminstone? Fastän jag inte gillar hårdrock, så tänker jag se början av Metallicalångfilmen. Att de går i gruppterapi måste jag se med egna ögon. Hur är det för dem? Nej, så här mycket att se på tv brukar det inte vara. Och jag kommer inte se allt heller. Det vore för jobbigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.