Som en våg av glädje…

Jag är så glad! Jätteglad! Jag har satt igång att bygga hemma igen. Igår kväll satte jag mosaiken i fönsternischen i badrummet, lite snett och vint, ja ja, men ändå… Idag åkte jag till brädgården igen, den trevligaste med de gulligaste killarna, och hittade nästan direkt precis de brädor jag ville ha. Förut såg jag dem inte, för jag tänkte mig väggen lite annorlunda. En god vän hjälpte till att såga brädorna till lagom längder. Min energi är plötsligt tillbaka här och glädjen med. Jag har saker jag kan glädja mig åt trots allt! Energin känns som hästkrafter. Och glädjen är som ett föl på grönbete. Kan vara bra att hålla igen energin lite, så att jag inte kör slut på mig direkt, men ska jag behöva tygla glädjen? Gnägg? Nej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.