Kreativiteten!

Jag glömmer bort att äta, jag glömmer bort att dricka. Jag glömmer att jag är trött och har ont i ryggen. Jag glömmer det mesta. Jag är inne i ett skapande och tiden bara rinner iväg och slutar existera. Jag skriver ner mina dikter och sångtexter och vill göra det till ett A5-häfte. Men sedan tappar jag fart när jag inte vet hur jag ska få skrivaren att fatta att skriva ut allt på båda sidorna. Och då märker jag att jag är både hungrig och törstig och trött. Dags att vila nu. Och så har jag ännu ett oavslutat projekt att göra klart… Det kan vara jobbigt att vara så idérik. Att börja med nya saker går bra för mig. Att avsluta är svårare. Bygga väggen klart… Kakla klart… Spela in cd:n… Många projekt igång… Sån är jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.