En nominerad söndag…

Jag vaknar och kollar hemsidan, som jag brukar… och ler stort… Kära Walentine skriver fina ord om min blogg på sin blogg. Han ska ha en tävling i olika kategorier med bland annat bloggar, Walentine Awards 2006, och han har nominerat alla där och min med. Det är roligt att se hur någon utomstående uppfattar det jag skriver och han har fångat något där i sin beskrivning av mina bloggar kan jag tycka… Bara jag nu inte blir högfärdig eller tappar förmågan att skriva av prestationsångest nu bara. Fast jag litar på flödet nästan jämt när jag skriver. Orden bara kommer och jag kan bli förvånad efteråt för att det jag skrivit verkar helt ok.
Och nu ska Walentines bloggtopp koras 1 april. Första april! Något kul kan det väl vara med det! Jag väntar med spänning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.