Att våga?

Dagen har börjat så fint, med soligt väder och skratt med en vän. Så är frågan hur resten av dagen kan bli då… Det jag har att göra, får vara ledstjärnan idag och att jag vill göra något. Jag är nöjd med det. Ett steg i taget var det… så… tvätta, ingen utmaning alls, diska, skönt att få ordning i köket, slänga metallsopor, ja ja på vägen ut… Men sen då… de större projekten… slänga ut sängar… behöver hjälp med det, de ska köras bort till containern. Det är mentalt svårt. En epok är över. Dubbelsängen ska bort. Den har gjort sitt. Som tur var fick den repor i flytten och blir då lättare att slänga, med mitt sätt att se på saken. Jag är ingen slit-och släng-människa direkt.
Ett annat projekt jag ska göra själv, tror jag, är att sätta upp renoveringstapet i mitt ”pysselrum”. Sånt har jag aldrig tidigare ”pysslat” med. Jag har målat tak och lister där i helgen. Ett steg i taget om igen: Sätta upp tapetbordet. Ta fram grejor som behövs. Sen får jag se om jag har modet att börja skära och limma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.