Flytthjälp…

Idag ska min dotter flytta ihop med sin pojkvän. Vilken stor dag det är! Jag får tankar om när jag flyttade ihop med min första man. Det är skillnad som natt och dag. Tur det! Det är bra att båda har bott själva tycker jag. Och det tycker de med. Det var viktigt för dem att ha den erfarenheten först. Nu har de köpt en lägenhet och i sann anda med sina föräldrar bangar inte vår dotter från att börja sin egen bo-bana med att spackla, slipa och måla! Jag är så stolt för det! Och sen ringer hon och vill ha råd från sin mamma om det. Jag är så glad att få finnas till hands med både råd och mer praktisk hjälp. Nu ska det bli spännande att få åka dit idag och se lägenheten. Vi blir nog många där idag. Kul! De lyckas med att göra den här dagen till inte bara en angelägenhet för två personer, utan för två familjer som idag blir tre familjer.

2 svar på ”Flytthjälp…

  1. å, så roligt att höra det här… Vad glad jag blir direkt, en leende morgon! Du är en raring!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.