Kläder…

Jag har inget jobb att söka idag, så jag tar mig för att gå igenom vilka kläder jag har och vill spara och kläder jag har, som ska bort. Dessutom tvättar jag. Så blir allt genomgånget till slut.
Jag har faktiskt slängt en del när jag flyttade. Men jag har inte sorterat och fått överblick över vad jag har kvar. Nu har jag sorterat och ser att jag inte använder en hel del kläder. Varför inte? kan jag undra. De passar ju till min stil ändå, på något sätt… Det gäller väl att våga ha dem på kanske. Lite tajtare och mer urringat kanske än jag har brukat ha. Ändå har jag ju köpt dem för flera år sedan. Jag har väl hållit mig till det praktiskt randiga… Så nu får jag se om jag ändå börjar använda alla kläderna då och då. Annars blir det en ny utrensning om ett år eller så igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.