I Skagen!

Jag har kommit fram till Skagen nu och sitter i samlingsrummet i ett hörn lite för mig själv. Agneta som jag har jobbat ihop med för flera år sedan står här bredvid. Det är roligt att ses igen. Agneta mindes festen vi var på för länge sedan då jag pratade danska så att danskarna som var med trodde att jag var från Färöarna!
Det regnar här. Massor av folk har det varit här. Kyrkan firar 80-årsjubileum den här helgen. Det lyckades jag pricka in. Och jag har träffat min doppräst här nu och hans fru. Det är extra roligt att se dem. Snart ska jag hem till Vibeke och boa in mig i hennes rum, som hon hyr ut till mig några dagar.
Tekniken är helt fantastisk numera. Tänk att jag kan logga in på kyrkans trådlösa nätverk så här med min egen dator. Men var hittar jag fotoprogrammet då? Det har jag inte hittat, så bilden på julgranen och bocken får jag lägga in senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.