Resa bort-dagen är här !

Väskorna står packade i hallen. Bilen är hyfsat städad. Fast lampan för åtdragen handbroms lyser, fast den inte är åtdragen. Blir det ett problem på resan? Ligger handbromsen i och sliter ändå? Hm!
Jag tycker ofta att jag har för mycket grejor med mig. Men vad skulle jag ta bort? Jag har svårt att välja bort. Jag vill ha allt ju.
Jag ser fram emot att lämna lägenheten ett tag. Jag behöver verkligen byta miljö, vara ledig från allt här hemma och se något annat. Träffa andra människor. Prata danska så gott jag kan. Röra om i huvudet på ett bra sätt. Komma lite på avstånd från allt och se på mitt liv från den danska sidan. Jag hör en röst inom mig säga: Til lykke, Dana!
Nu ska jag sova! Och gå upp tidigt. Köra till Ulricehamn och hämta porslin. Köra vidare till Göteborg. På lördag åker jag med färjan över till Fredrikshavn och Skagen! Katten bor hos Leif.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.