Stressad!

Hur kan jag vara så stressad och olugn, fast jag är hemma och ”ledig” nästan jämt nu? Kan det bero på att jag har mycket att göra med lägenheten? Resan? Min personliga utveckling? Jag märker att jag inte ligger och läser något numera. Väldigt sällan vilar jag på dagen, fast jag skulle behöva. Jag vaknar tidigt och går och lägger mig sent. Vaknar oftast mitt i natten med och har ont. Å, vad gnällig jag är nu!
Här är en god nyhet: mina köks- och halluckor har kommit! De är väldigt fina. Nu ska hjärnan ställa om sig. Nu måste jag öppna dörrarna för att ta ut saker. Det är bekvämt att vara utan. Men vilsammare för ögat med.
Mycket ska göras innan jag reser mot Göteborg på fredag. Sovrumsgolvet blir lagt när jag är bortrest.
Och vem ska ut på äventyr? Jo, det ska jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.