Skagens strand!

Nu har jag kommit hem igen, alldeles för tidigt från min semester. Å, varför stannade jag inte borta längre? Nu ångrar jag mig. Det är så dags nu. Jag har haft det så bra ju! Men jag hade inte planerat mitt boende tillräckligt väl och jag är alldeles för osäker på att improvisera alltför mycket.
Jag kom till Skagen i regn, till Svenska sjömanskyrkans julbasar. Det var inget jag hade planerat alls. Det bara var. Jag träffade min doppräst och hans fru. Väldigt fint. Det var en invigning av kyrkans nya digitalorgel efteråt. Och så fick jag komma med på Brà¸ndums, på en födelsedagsfest för kyrkan som fyllde 80 år. Där var många prominenta gäster. Och så jag. Jag blir så väl omhändertagen i Skagen. Mitt hjärta är lyckligt här.
Dagen efter, 11 december, var det en jubileumshögmässa med efterföljande lunch i kyrkan. Det var på dagen 80 år sedan invigningen då.
Här kan du se och höra havet i en videosnutt från sista dagen jag var i Skagen, en vacker, stilla morgon i ljuset vid Kattegatts strand.
Klicka här för att ladda ner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.