Just idag – en dag i mitt liv…

Så går jag upp tidigt, för jag kan inte sova. Jag har ont i kroppen. Istället för att ligga och bara känna smärtan, så går jag upp och surfar lite grann. Då glömmer jag bort mig en stund. Jag förbereder mig lite inför min resa till Danmark. Om en vecka vaknar jag i Skagen. Jag vet inte än var i Skagen bara. Kyrkan var fulltecknad. Jag ska bo i ett privatrum någonstans.
I mitt hem råder stor oordning och mer kaos kommer det att bli. Ett golv i ett sovrum ska bytas, innan jag packar upp mina böcker och flyttar in datorn dit. Det dåliga laminatgolvet och plastmattan under ska bort idag. Det blir mycket slit. Men belöningen kommer, golvet ska spacklas och bli jämt, och sedan ska ett golv av mörkt trä, teak, dit i veckan. Elektrikern kommer tillbaka idag och gör klart det mesta med nya elkablar och kontakter som byts ut. Skönt. En grej till blir klar. Alla köksluckor, lådor och hallskåpsdörrar kommer också tillbaka de närmaste dagarna.
Idag är en ny dag, som aldrig förr har varit tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.