Ja ha…

Så har jag sökt ett jobb då. Hm… Pirr och snurr… Just nu är jag medveten om att det pirrar i magen på mig. Just nu ser jag katten gå bakom adventsljusstaken i fönstret och jag hör dunsen av den lilla grisen som faller ner på golvet, nerknuffad av den icke-graciösa katten. Just nu tänker jag att det är lördag och jag undrar om elektrikern kommer som han sagt.
Ja, så kan det låta när jag övar mig på min uppmärksamhet i innerzon, ytterzon och mellanzon. Jag har precis kommit hem från gestaltkursen Gestaltterapeutiskt förhållningssätt. Vi har fått lära teori om möte, kontakt och närvaro i Jag och Du, Här och Nu. Och nu gör jag teorin till min, till en levande del av mig i bästa fall. Jag märker att jag är öppen för intrycken nu, på ett bra sätt. Jag förstår teorin på ett helt annat sätt än förr. Jag kan växla sätt lättare. Jag märker mer när jag går in och ur kontakt. Eller om jag stoppar upp mig och hur. Jag har roligt med att se mina sätt. Sån här är jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.