Varma möten!

Vilken märklig eftermiddag det har varit. Jag slutade tidigt eftersom jag får vara sjukskriven lite. Jag åkte till Coop för att handla lite. Först möter jag en kär arbetskamrat från särskolan under 90-talet, som brutalt bara flyttades från en dag till en annan från min klass. Nu fick jag se hennes fina barn! Å, vad jag gillar henne! Sedan träffar jag en pensionerad talpedagogkollega. Det är roligt att prata med henne och dela erfarenheter. Och sist kommer jag att träffa min f d svägerska och mina f d svärföräldrar från ett liv långt bort ifrån detta. I min första skilsmässa, för trettio år sedan! saknade jag mina svärföräldrar mer än mannen jag skilde mig från. Vi tappade kontakten helt. Nu har vi bestämt att träffas. Jag ska ringa. Då kan jag inte skylla på någon om det inte blir av.
Jag är alldeles matt nu. Jag är full av intryck. Och vandrar lite släntrande och nöjd på Memory Lane.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.