Resa bort!

Det är dags att upptäcka något nytt här på jorden. Idag ska jag åka till Dalarna, Rättvik, Berget närmare bestämt och vara med i en retreat med en introduktion av Ignatius meditationsmetod och ”att urskilja andarna”.
Jag har läst delar av boken som finns om det här och är i spänd förväntan på vad som kan finnas bortom orden och i tystnaden. Jag ser verkligen fram emot att komma till en plats där man får vara tyst och bara vara. Ingen som säger God morgon, fast man själv inte riktigt är där. Fast det är ju viktigt att se varandra och bli sedd. Nickar man då istället eller vad? Hm!
Jag har tagit med mig böcker att läsa, min egen kudde, varma kläder och jag har hittat mina vinterkängor, längst in i källarförrådet, jag har hört att det redan finns snö därikring. Kattvakterna är vidtalade. Räkningarna betalda. Bilen tankad. Jag skriver ingen ny blogg förrän på söndag kväll tidigast.
Det här är något jag tänkt att göra i flera år och det är hög tid att resa nu. Bortåt och inåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.