Idag är början på … ja vad då?

Det är söndagmorgon och regnet faller mot fönsterblecket. Jag vaknar tidigt som oftast. Jag går upp och ser på filmen jag spelade in i går Almodovars ”Tala med henne”. Undrar hur den slutar… Ja ha, så…
Jag går omkring i alla mina fyra rum och tittar på röran och på vad som kommer bli kvar efter att Leif hämtar det sista idag. Då blir det definitivt bara jag och katten kvar här.
Jag har pratat med elektrikern som ska byta alla vägguttag och med mattläggaren som ska byta golv i blivande gäst- bok- och datorrummet. Golvet är av usel kvalité och dåligt lagt och jag skulle reta mig på det hela tiden annars. Det blir nog inte förrän nästa vecka de kommer. Det blir bra. Jag vill inte ha för bråttom heller. Jag orkar fortfarande inte mycket. Men att ta beslut går bra. Jag har bestämt tid med en sångpedagog för att gå och ta sånglektioner. Kanske kan jag börja sjunga snart igen. Jag vill börja spela in mina sånger snart. Jag ser bara de närmaste tre veckorna framåt. Och det kan vara bra nog. Vad som händer sedan är oklart. Men det klarnar nog allteftersom för mig.
Idag ska jag till Leifs lägenhet på middag. Köpa strykjärn och skrivare. I veckan som kommer: jobba fyra dagar. Gå till tandläkaren. Packa. Åka till Berget på retreat. Läsa klart Hanne Hostrups bok ”Gestaltterapi”. Den har jag läst förut, men jag förstår mer nu. Jag är helt klart i en förändringsprocess, både i mitt yttre liv och mitt inre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.