Gladare!

Jag är gladare nu. Det känns redan lättare att gå till jobbet när jag vet att jag har kortare dagar. Medicinen börjar verka i öronen. Det känns som ett tryck som släpper då och då. Något rör på sig där i alla fall.
Jag har handlat lite. Jag har inga krav på mig här hemma. Jag känner mig både ledig och fri. Skönt! Saker och ting börjar hamna på plats i mig. Och efter helgen kan jag så smått få böcker och datorn på plats i mitt nya arbetsrum. Leif kommer flytta sina saker i helgen. Han har fått nya golv och tapeter i sin lägenhet nu.
Jag har satt på potatis på spisen. Jag ska äta inlagd sill idag. Med gräddfil. Mums! Jag ser till att njuta i det lilla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.