Lite nytt på hemsidan!

Nu i förändringens tid, har jag lagt in lite nya bilder och skrivit om en del texter. Micke har lagt in en ny rubrik – dikter, och jag ska lägga mina dikter och sångtexter där. Jag vet inte riktigt hur än så länge. Det tar plats. Kanske kan någon ge tips på länkar hur andra gör?
Mycket har hänt det sista året i mitt liv och jag tror att vi nu kan säga officiellt att Leif och jag nu har börjat leva våra varsina liv. Visserligen är mycket saker fortfarande kvar här i lägenheten, men om allt går som det ska med hans nya golv och tapeter, så har han flyttat allt sitt från mig nästa helg.
Två nätter har vi bott isär nu. Det känns konstigt. Som om han ska komma in genom dörren vilken minut som helst, men det är inte så. Jag har inte heller sett hans lägenhet än. Jag ska dit när den är fixad sen. Jag orkar inte se fler renoveringsobjekt. Tur för honom att husföretaget står för reparationerna där. Han skulle inte heller orka.
Jag ska till doktorn i morgon. Jag ska få svar på alla proverna jag tog för fjorton dagar sedan. Jag är fortfarande inte frisk. Suck! Tja, det är bara att acceptera det. Just nu är livet så här för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.