Planer!

I morgon ska jag och en vän iväg på en s k familjekonstellation. Det kan bli spännande. Det håller på hela dagen. Jag har varit med en gång förut och det var en ny upplevelse.
Tro´t eller ej, men Leif och jag ska gå på fest sen på kvällen. Syrrans orkester ska fira några som fyllt jämna år och vi två får komma. Det ser jag fram emot. Det blir mat och säkert massor av musik och sång. En stund att glömma bort allt som är just nu. Ha lite kul kanske. Träffa nya människor. Göra något annorlunda helt enkelt. Och sen är det söndag. Njuta av ledigheten.
Nytt. Annorlunda. Spännande. Uppleva. Njuta. Det är nya ord som jag ska samla på i mitt nya liv. I bästa fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.