En ny cd med Boo Egebjer!

Vilken vecka! Först kommer cdn med Anne Linnet. Sedan S:t Eskilsmässan av Boo Egebjer med Österhaninge kyrkokör, där jag är med och sjunger. Jag har lyssnat på den idag och minns den dag vi spelade in den. Boo själv spelar barytonsaxofon och jag gillar verkligen hans sätt att spela. Och så lyssnar jag på Mozarts Requiem, för den ska kören sjunga till Allhelgona.
Men jag kommer inte klara att vara med, för jag kan inte sjunga än. Jag hostar fortfarande rätt mycket. Vätska i öronen. Jag hör dåligt. Har ont i ryggen. Jag orkar inte mycket. Jag har bestämt mig för att gå hem från jobbet så jag slipper långa eftermiddagar. Då orkar jag kanske ändå jobba med barnen. Jag bara måste vila och vara tyst med. Å vad jag gnäller… Fredag i morgon! Skönt! Sen på fest på lördag! Trallala! Dagarna går. Det är jag glad för!
Här är en länk till att lyssna på en låt på cdn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.