På fest hos Södra Bergens Balalajkor!

I går kväll var Leif och jag bjudna på födelsedagsfest med orkestern som min syster är med i. Det var ett tag sedan hon fyllde år men nu var det fler som hade fyllt jämna år, så de firade tillsammans. Vi kom lite sent dit, för jag hade varit på kurs hela dagen. Men det var en fin kväll med mycket och god mat. Och det bästa av allt måste ha varit när orkestern sjöng. Första sången var en stilla georgisk manskörslåt som liksom vaggade en till ro. Å så vackert! Sedan kom låt efter låt av ryska sånger. Jag fattar inte att de kan sjunga allt utantill och så vackert i stämmor, från lugn och sövande till starkt och mäktigt! Min syster hör till här, det är som en familj de har ihop. Det är fint och det är tryggt. Tack för att vi fick vara där!
Och nu är det packning som gäller för mig. På tisdag börjar kursen, i en grupp som jag ska vara en del av i 1,5 år framåt. ”Gestaltterapeutiskt förhållningssätt i arbete med människor” heter den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.