Tillbaka! Hemma!

Nu har jag kommit hem efter dryga tre intensiva gestaltdygn borta. Det är skönt att komma hem! Och få sova i sin egen säng och titta på tv och läsa tidningar och klappa kisse. Jag har drömt lika intensivt på nätterna som vi har jobbat på dagarna. Nu ska det bli skönt med lite vila.
Leif har åkt till sin lägenhet och han ska sova där i natt för första gången. Det är så det kommer att vara. Bo på olika ställen. Göra olika saker. Det blir en omställning för oss båda de närmaste veckorna. Att ställa om sig ja. Från att ha levt ihop i alla dessa år med våra barn och hus, till att leva själva. Vi har barnen kvar och ett hus. Vi kan ringa till varandra och prata. Vi kan hälsa på hos varandra. Vi har våra egna liv att leva nu. Nu! Och nu! Och Nu!
Här är en bild från rummet där vi var på kursen:
ljus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.