Bortbjuden!

Alltså, det är helt märkligt att jag för första gången i mitt liv har ätit både hummer och havskräftor. Vilka delikatesser! Vilken sensuell njutning att långsamt, långsamt äta lite i taget i flera timmar. Och att dricka vitt vin därtill. Jag har varit hemma hos Staffan, min klasskamrat under många år, från lekskolan till nian, för länge sedan. Vi bor grannar nu och han vet att jag kommer ha det svårt med att äta ordentliga middagar i mitt nya liv. Vad han är rar och tänker på mig då, när han har sådana skaldjur hemma! Tack! Och det är fint att kunna dela med sig av gamla skolminnen med. Jag har glömt hur det var och Staffan påminner mig. Sen minns man ju inte riktigt lika ändå. Men det gör inget. Huvudsaken är att vi är här och nu och det är vi. Det var en riktigt trevlig kväll.
hummer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.