Intensivt.

Idag är jag igång med att skriva ut och spara boksidorna en och en. Puh! Jag blir trött på att göra om flera gånger, men det är ju därför jag tittar igenom allt om och om igen. Färgen i skrivaren tar snart slut med. Tur att jag har nya patroner hemma.
Så ska beslut tas om layout och stilar och storlekar och allt och det är verkligen tråkigt att inte ha någon här som kan tycka med mig, någon att bolla idéerna med, som kan säga ja eller nja eller nej. Och ingen kokar te och passar upp den hårt arbetande copywritern, korrekturläsaren, poeten, ja allt vad jag nu tar på mig rollerna som. Jag skiftar snabbt i mina roller med. Trådarna ska knytas samman allihopa. Jag får vara min egen ompysslare samtidigt också med andra ord. Katten är mitt ordlösa sällskap, som inte stör på något sätt, som ger mig välbehövliga pauser ibland.
Jag behöver inte hänga upp någon ”Var god stör ej-skylt” på dörren i alla fall. Här är tyst och stilla nästan jämt. Jag VILL hellre bli störd med jämna mellanrum, annars glömmer jag bort att ta pauser, äta och handla. Tänk på mig. Kom hit och stör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.