Borta från världen.

Vad härligt det är att vara ledig! Även om jag inte gör så mycket aktivt, är jag nöjd. Har det lugnt och skönt här i min oas. Äter när jag är hungrig. Sover när jag vill. Går upp när jag vill. Klär på mig vad jag vill. Lite konstigt kan det bli ibland med det. Jag skulle kanske inte ha på mig i sånt hemma eller på jobbet. Gamla avlagda kläder blir som nya. Och vill jag inte ha dem på mig mer, så kastar jag dem bara.
Och avloppet fungerar som det aldrig gjort förr. Jag förväntar mig stopp, men det bara rusar på. In emellan lägger jag patience och löser sudoku. Då kopplar hjärnan av. Jag ser väldigt lite och väldigt distraherat på tv. Städar då och då. Planerna jag hade om att sy, baka, fixa, skrapa, måla har gått i stå. Glömmer bort att lyssna på sommarprogrammen på radio och allt jag tänkt. Jag har semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.