Myrkriget fortsätter!

Senaste nytt om myrorna i huset:
Myrorna som myllrade upp ur marken på hörnet av huset var HÄSTMYROR! Jag fångade en alldeles nyss, som kröp på husgrunden.
Anticimex har sprutat. I bästa fall är myrorna borta nu. Annars fortsätter jag med klorinet. Och så ska jag leta efter bon i närheten. Jag ska banka på alla gamla stubbar jag kan hitta och se om de myllrar. Myrdrottningen kan ha sitt huvudsäte upp till 200 meter härifrån. Mitt hus är förhoppningsvis nu ett dött satellit-samhälle. Och så läser jag om hästmyror, efter devisen: Lär känna din fiende!

2 svar på ”Myrkriget fortsätter!

  1. Hamnade här av en slump när jag sökte efter ”utbyggd grammatik”. Kul med en till lärare som startar eget förlag. Vi kanske ses i något bok-sammanhang någon gång.

  2. Hej Linda! Har du också startat eget förlag? Vad ger du ut? Förstår du vad du givit dig in i? Inte jag.
    Jag kommer vara med på bokmässan om allt går bra. Kanske ses vi där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.