Det FINNS en ände…

Så det finns en ände på allt, även om jag inte riktigt trodde det när ingenting i huset blev klart och tomt. Hela veckan har känts tröstlös och utan slut. Det är bara Leffe och jag som har tagit slut. Men idag, så vände det äntligen och jag ser allt vi har gjort, alla tomma ytor, tömda och städade förråd. Vi har väl jobbat på många ställen samtidigt och inte sett helheten. Så idag såg vi den och då är det mesta klart överallt samtidigt istället. I morgon ska vi städa carporten och snälla grannar ser till att vi får lägga lite otympliga grejor där ett tag. Dessutom har jag passat på att bada i fina badkaret. Nästa vecka kommer mitt nya likadana badkar till lägenheten! Vi har åkt in till stan och sålt lite porslin. Vi har handlat go´bröd av Astrid på bageriet, det ska vi mumsa på ikväll.
I morgon kväll ska vi bort på middag. Det ser vi fram emot. Och jag ska ta itu med trädgården sedan, rensa lite och kontemplera, i lugn och ro, den sista veckan med huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.