Trött suck!

Å. vad vi jobbar och sliter med att flytta och städa och få bort allt vi har samlat på oss under åren. Det är så jobbigt. Vi orkar bara några timmar varje dag, sedan är vi helt slut. Idag har vi dock kommit en bit på väg mer synligt. Vinden är tom och städad, ett förråd är tomt och städat, alla rum utom hallen och köket är tomma och dammsugade. Ja, nästan alla rum i alla fall. Slutet av en flyttning är värst. Och början. Och det som är sen. Vi har börjat fixa i ordning lite med i trädgården. Jag har plockat krusbär.
Parallellt med att flytta ser jag framåt i tiden. Om en vecka börjar skolan. Kursen jag vill gå, hur blir det med den? Drömmar jag har, kan de bli förverkligade? Vad kommer jag orka göra? Just nu ser jag inte på framtiden med glädje. Suck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.