Städning!

Idag städas vårt hus av en städfirma. Nästa måndag övergår huset till de nya ägarna. Det är första gången som jag är villig att betala för att andra ska ta hand om min smuts. Jag orkar inte mera nu. Det känns skönt och lyxigt, jag kan gå omkring hemma, nyduschad och ha en lång skön frukost och sitta vid datorn med katten i knät istället. Det var tre stycken som kom och jag är säker på att två av dem inte kan ett ord svenska. Alla tre rökte och de började med att sitta i soffan ute och röka. Hoppas det blir bra ändå. Jag vill inte vara där och titta.
Kvar att göra är att rensa lite i rabatterna och skriva ner ungefär vilka växter som finns. Micke kom på att jag kunde ju ta kort med digitalkameran och skriva ut dem på datorn med namnen istället för att rita kartor. Ja visst! Då kan jag sitta hemma i lugn och ro och göra det i veckan. Fast jag behöver investera i en färgskrivare då. Och köpa en ny mobiltelefon samtidigt kanske. Och cykel. Och.. Nä, nu får jag ta och lugna mig! Jag ska jobba med. På onsdag. Leffe började idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.