Sommarlovet är slut nu!

Å, vad konstigt att ännu ett sommarlov har tagit slut. Lov efter lov tar slut och nya terminer börjar som ett oändligt pärlband. I morgon, onsdag, ska jag börja på min nya skola och träffa både en del gamla arbetskamrater och många nya. Och jag får en ny chef med. Fast jag har inte haft någon särskild slut-på lovet-ångest som jag brukar. Jag har haft alltför mycket annat i huvudet som har distraherat och det har ju helt klart varit bra. Kanske ska man sälja hus till varje sommarlovsslut? Nej, det ska bli skönt att den processen snart är över. Bara ett möte kvar att gå till, mötet på banken. Och bara att rensa lite i trädgården och ta kort och skriva ner vad som finns. Det är uthärdligt. Annars tycker jag att det har varit jobbigt att sälja huset. Långdraget och mycket att göra. Att komma till att bo själv tar lite tid till. Det är något att se fram emot tycker vi båda. Just nu är det trångt hemma. Tur att vi är sams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.