Datorstrul!

Leif har flyttat datorn jag ska ha till nya stället och den vill inte ha kontakt med omvärlden. Han ska tömma den och börja om på nytt. Det är lika bra det, för den går ofta i baklås och mår inte riktigt bra alltid. Men bilden på nya golvet har inte kommit med än då. Jag får se när det kommer. Nu är planerna att kakla, vilket tjat om det! måla lite och packa bilen full av saker som ska norrut. Så reser jag på söndag antagligen. Katten och jag. Kisse har aldrig rest så långt förut. Det är en konstig sommar det här. Att tömma ett hus och renovera en lägenhet och leta en till bostad tar mer tid än man tror. Den ”vanliga” fritiden finns inte just nu riktigt. Leif har jobbet att sköta ända tills idag. Klockan 13 ringer klockan ut för honom att ha semester. Skönt!
Jobba på nu Dana!!! Bli klar så att du kan gå vidare!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.