Duktig flicka!

Idag måndag, har jag verkligen varit en duktig flicka! Som Annika Lantz sa en gång i radion: ”En duktig flicka kan alltid göra bättre… ” Så… jag har kaklat!!! Äntligen orkade jag sätta igång igen. Tre kilo bruk gick åt, sedan var jag helt slut. En vägg, utom runt fönstret, blev klar. Och lite till. Innan det målade jag lite tak med. Och jag har städat cementgolvet i köket inför mattläggarens arbete i morgon. Då tar jag mig helt ledigt. Ingen flyttning. Ingen renovering! Bara ut och åka dit kosan styr. Ha en semesterdag helt enkelt! Skönt!

2 svar på ”Duktig flicka!

  1. Blev köket bra då?
    Nu hade jag velat vara nära och springa in och beskåda. Men i Luleå sitter jag hos moster och ser regnet forsa ner utanför. Veckan i stugan var kall och blöt. Sol nästan endast om nätterna!
    Grannen säjer att jag har mögel i sovstugegolvet.
    Så nu ska jag riva eller bränna.

  2. Kall och blöt sommarvecka kan tära. Mögel tär absolut. Inte bra. Bäst att riva då kanske, så att inte hela stugan fattar eld… Golvet blir klart i morgon tror jag. Superfint med rutig linolium! Och skönt att slippa göra jobbet själv. Det hade jag inte klarat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.