Öka din kreativitet!

Ja, så heter boken jag har börjat läsa nu, av Julie Cameron. Den är inte ny eller så, men jag har inte sett den förut. Den är upplagd som en kurs på tolv veckor och så har man uppgifter att göra under veckan. Det går ut på att finna konstnären i sig igen. Uppgifterna har bestått bl a i att fundera på vilka som har stöttat ens kreativa sidor i livet, vad de sagt och vilka som har sänkt ens försök till skapande och tagit luften ur en. Man ska skapa tid för konstnärliga möten med sig själv. Det har varit riktigt spännande att fundera och skriva om detta. Det är skönt att ha tid att hålla på med sånt här. I den vanliga stressen under terminen skulle jag inte orka. Jag har börjat läsa böcker igen, efter ett långt uppehåll sedan jag pluggade det sista med läsning av tung engelsk kurslitteratur. Jag skriver om böckerna jag läser i Oss emellan om någon är intresserad av att följa mitt läsande eller bli inspirerad eller avskräckt.
Jag har beställt nya Harry Potterboken. Det blir avkopplande sommarläsning hoppas jag. Förra boken var i alla fall så spännande att jag sträckläste den.
Nu ska jag iväg och vara skapande… målning av tak och lister i hallen – mitt nya projekt som jag egentligen skulle väntat med. Och kaklingen i badrummet – som jag helst ville slippa. Det är svårast att göra klart och avsluta tycker jag. Suck! Det är roligare att måla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.