Lite skrivet…

Jag har bara skrivit lite här den sista tiden. Jag har försummat hemsidan den sista tiden. Jag har skrivit så mycket annat, mina tre morgonsidor t ex, som en av uppgifterna är i kursen Öka din kreativitet. Och så har jag varit mera kreativ, kursen är lyckad, eftersom jag har kommit igång igen med att kakla och foga i ”nya” badrummet, efter långt uppehåll. Igår fick jag hjälp att foga av Astrid. Idag far jag norrut, äntligen. Egentligen skulle jag foga golvet klart med, men eftersom man ska hålla det fuktigt helst i 24 timmar, så tar jag mig inte den tiden nu. För nu vill jag åka till landet! Packa bilen, packa in katten som ska med för första gången. Hur ska han klara alla timmarna i bilen? Hur ska jag klara att köra? Äh, jag har gjort det förr. Det ska nog gå en gång till.

2 svar på ”Lite skrivet…

  1. Tack för en lovande och givande sida. Ska mig ta en vandring längs era utflyktstråk.
    Hoppas jag upptäcker nya mål så ska jag tipsa er om er det sedan.
    Mvh Ove med familj….

  2. Hej Ove, det finns mycket att upptäcka här och var. Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.