Snart semester!!!

Vecka går, sakta men säkert framåt. Semestern närmar sig… Jag gräver i mina flyttlådor varje dag, tills jag mår illa. Då gör jag en låååång paus. Jag övar mig på att kasta mina gamla saker, böcker, pärmar och papper. Det känns faktiskt skönt då. En del ställer jag bara in i skåpen och tänker ”sen…. ”. Ja, ja…
Jag har också en obehaglig känsla i magen, en oro, ett missnöje, och jag tror jag vet vad det är. Kroppen vill säga mig något helt klart. Och jag vill inte riktigt lyssna. Sen… ska jag ta ställning till det som känns. Inte nu. Nu gäller det bara att gå ner i varv. Se framåt till lediga, lata dagar, fyllda av solsken, läsning, renovering, flyttning och andra kreativa saker. I morgon torsdag ska jag t ex mingla bland okända människor och lyssna på olika föredrag om semester och hur man gör med stress och att lämna saker bakom sig och inte älta gammalt strunt under sin semester. Precis vad jag behöver höra på. Jag och en jobbarkompis går dit. Roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.