Skolflytt!

Aj! Å, vad ont jag har i kroppen. Det känns som om en ångvält kört över mig… Jag har packat alla saker i skolan – och det är något otroligt mycket jag har av privata saker, sparat i många år – och packat upp, möblerat nya rummet på ”nya” skolan med bord, skåp, piano och allt. Flyttat ut lådor som inte ska packas upp just nu och skyfflat runt saker hit och dit. Puh! Och jag klättrade över ett bord, puttade undan lådor som stod i vägen och fick en sträckning i lårmuskeln, aj vad det ömmar. Och jag som ska gå på avslutningsfest i morgon, det blir ingen dans för mig då helt klart! Nä, fy tusan för skolor som läggs ner. Det är inget för mig! Aldrig mer! (Som om jag kunde bestämma sånt… )
Jag får ta det lugnt i morgon tisdag. Sakerna springer minsann inte bort. De står där de står!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.