Trött lördag.

Det är en trött lördag idag. Jag ville inte gå upp, inte börja dagen alls. Det fanns inga flingor hemma och ingen mjölk. Så redan till frukosten började dagen fel. Jag såg på lite tv och la mig sedan igen och sov. Sedan har jag sovit mig igenom dagen, läst, ätit lite annat och sovit igen. En sådan trist dag som man sen vill glömma att den fanns. Och visst, det här är livet med. Inte det nyfikna och spännande liv man kanske hellre ville ha. Men det är också ett val. Nu har jag i alla fall kommit så långt som till lägenheten. Leif tapetserar vidare. Jag spacklar lite. Ska måla sen. Om jag orkar. Och väljer att vilja. Suck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.