Önskar att det var över nu…

Å, vad jag önskar att allt det här med att sälja hus var över. Nu när jag dammsuger i trappan inser jag att det är det jag vill. Vi sitter mitt i det. Eller jag är kvar i röran. Leif och ungarna har åkt söderut för att fira svärmors 80-årsdag. Och jag stannar hemma för att styla, städa och för att sjunga i kyrkan i morgon. Det är hur mycket som helst att göra och jag inser att allt kommer inte att bli gjort inför fotograferingen av huset på måndag. Bara den blir gjord, så har vi lite mer tid att städa, putsa fönster, tömma vinden och förråd och packa lite till innan det är dags för visning. I nya lägenheten är det tapeter i vardagsrummet, kakel och ny toalett och badkar i badrummet som bara måste fixas. Allt tar tid. Och ork. Och pengarna bara flyger iväg. Två nya element kostade 9300 kr. Jag bara häpnar! Jag får säga till mig själv att ta det lugnt. Det blir nog bra till sist. Allt ordnar sig. Såja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.