Puh!

Luften har gått ur mig nu. All spänning och fixande har nått en ände. Mäklaren har tagit sina bilder till husförsäljningen och vi kan leva lite vanligt igen i vårt hus ett tag igen. Så länge till vi nu har det. Det är riktigt fint här nu, när allt småplock är borta, allt som stör ögat, allt som skräpar av högar och grejor i hyllorna. Jag sa:
-Varför kan man inte ha det så här rent och fint jämt? till mäklaren.
-Så säger alla som ska sälja sitt hus och har gjort i ordning det, svarade mäklaren.
Så unik var den kommentaren….
Nåväl, ett steg taget igen. På väg. Framåt. Trött. Lättad! Jag firade med att köpa en riktigt bra dammsugare till nya lägenheten. Meditativt gick jag sedan omkring där dammsugandes och njöt av att det blev rent och fint där, medan Leif fixade en enkel middag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.