Vad har hänt?

Vad har egentligen hänt med mig den senaste tiden? Det är ”Six feet under” på tv och jag tittar inte. Visserligen spelar jag in den på video, ok då, men förr i tiden skulle jag sitta som klistrad och titta. Tv:n var så viktig för mig förut. Nu, hur är det nu? Jag orkar inte sitta stilla så länge. Jag är orolig och vill bara göra annat. Nu t ex spelar jag in sången ”Lyckans stjärna”. Det är väl för optimistiskt att tro att den kommer till musiksidan innan jag åker till Skagen på onsdag. Men precis just nu har jag en inspiration och glädje, som jag inte känt alls den sista tiden. Då är det bäst att passa på! Så, tillbaka till musiken Dana. Sjung!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.