Snart reser jag till…

Jag har bara en sak i huvudet nu: resan till Skagen! Äntligen är det snart dags att åka. Bara en natt att sova och en dag att jobba… Sedan iväg!!! Bilen har fått sina sommardäck på. Tack Leif! Jag har packat det mesta. Bara några småsaker som jag ska ha i morgon bitti kvar att lägga ner. Det blir många väskor och mycket kläder och skor, för jag kan inte begränsa mig när jag åker ner med bilen. Förut har jag rest med tåget och packat i ryggsäck. Nu blir det en riktig lyxresa med allt jag vill ha med mig. Jag åker ner till Göteborg i ett sträck, förutom fika och middagsrast. Sedan sover jag hos min farbror och faster. Där får jag hjälp att komma till rätt båt på skärtorsdag. Skönt. Jag har inte kört bil i Göteborg förut vad jag minns och jag vill inte krocka med nån spårvagn. Jag ser fram emot snöfria vidder, varmare vindar och ett hav, som får vara som det är, stilla eller inte. Jag planerar att skriva från Danmark. Vad jag längtar dit nu…

Ett svar på ”Snart reser jag till…

  1. …och vad jag önskar att du får en härlig resa,en Glad Påsk och att önskningar går i upfyllelse!
    Hälsa farbror och ”faster”…Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.