Lördagkväll…

Jag sitter hemma och gör ingenting särskilt alls. Har rätt så tråkigt. Vill inte se på tv. Vill inte läsa. Vill inte göra något. Har ont i magen bara. Idag rev jag ut ett badkar från en gammal lägenhet. Det var så jag nästan inte trodde det var sant att jag kunde göra sånt. Det var tungt och dammigt. Men det är rätt så kul att gå lös på kakelväggarna med kofoten. Badkaret satt fast i kaklet. När allt var ute både skrattade jag och grät. Skönt att lyckas, javisst! och sjutton också! nu får jag kakla ett badrum igen! Som om jag inte har annat att göra… Jag har börjat packa till Skagen. Mitt Skagen. Ja, ja, ditt också då. Det är stort nog för oss alla som älskar havet där. Jag lyssnar på danska p4 och nu spelar de Leonard Cohens Suzanne… Mmmmm, så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.