Gå på gym?

Idag har jag varit på ett gym för första gången i mitt liv. Sjukgymnasten visade mig fem olika träningsredskap för att stärka överkroppen och ryggen. Vad konstigt det var att sitta där och dra i grejorna. Konstigt att se sig själv i alla speglarna var det också. Vilken stor ända jag har, var det enda! jag tänkte på då. Jag är ju rätt nöjd med mitt utseende och min kropp. Plötsligt förstod jag hur speglarna kan ge en inspiration och motivation till sån här träning. Att sitta på samma ställe och titta på sig själv och sin kropp – en egotripp faktiskt. Det kan passa mig med andra ord. Och inte behöver man särskilt snygga kläder heller, alla verkade vara i sina egna tankar där. Fast jag tittade ju runt en del medan jag höll på. Man tjuvgluttar kanske? Ska dit på måndag igen. Undrar om det finns ett gym i Skagen att gå till med? Om en vecka är jag där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.