Skola igen!

Första dagen efter sportlovet avklarad. Jag hade måndagsångest på förmiddagen. Men så fort barnen kommer känner jag inte av den. Det är väl märkligt! Det kändes som om det var så himla länge sedan jag jobbade och det var det ju inte, trots sjuka dagar före lovet. Och barnen känner igen mig, fast det gått ett tag. Jag hade en timmes lektion själv i en av tal- och språkklasserna idag och en av eleverna började med att säga: ”Dana, jag tycker så mycket om dig.” Sedan fortsatte andra att säga likadant och det är ju så härligt att höra. Å, vad jag tycker om mina elever med. Puss!
Jag var på min nya skola med på eftermiddagen och jag fick byta till mig ett rum med takfönster i alla fall, som dagsljusinsläpp. Ett tillräckligt stort rum för mig. Det kan alltså finnas en framtid där för mig. Hoppas det blir bra ljudisolerat bara nu.
Och som grädde på moset är det bara två och en knapp vecka kvar till påsklovet. Å, så kort tid! Hoppas jag håller mig frisk. Jag ska åka till Danmark då. Nu är det nedräkning! Jeg lenges!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.