Trött onsdag…

Tredje dagen i veckan har gått. Jag är trött. Men det är kanske inte så konstigt, så mycket som jag gör just nu. Dessutom vaknade jag mitt i natten och hade svårt att somna om. Jag vaknade direkt när kisse krafsade på golvet. Det är en signal om att han kanske kissar på golvet. Och jag upp som ett skott och släppte ut honom i kylan… Där fick han vara i flera timmar. Och jag låg vaken sen och tänkte på mitt nya arbetsrum, blev orolig för om de skulle ta upp ett extra fönster in till ett annat klassrum, jag som behöver ett insynsskyddat rum för lekarbetet. Bestämde mig för att ringa till nya skolan direkt på morgonen. Och sen stresstänkte jag på allt som jag har att göra. Ringa hit och dit och bestämma tider av olika slag. Oj oj oj, så mycket det finns att göra mitt i natten… Helt värdelöst! Räddningen blev till sist som vanligt att lyssna på Spanarna eller På minuten. Jag minns inte vilket det blev, för jag somnade om, som vanligt efter att bara ha hört inledningen. Snark!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.