Vill bara svära nu!

Igår satt jag i tankar när jag körde bil. Tips: Sitt inte i tankar när du kör bil!
Jag körde på en annan bil bakifrån när jag stod i kö för att köra in i en rondell. Det var väl ingen häftig krock, jag stod stilla, tror jag och körde sen helt omotiverat framåt. PANG! Och löjligt är att jag först bryr mig om min bil. Går ut och tittar om det blev någon skada. Sedan kör jag fram till bilen jag körde på, som har kört vidare och sedan svängt av och stannat. Jag ber så klart om ursäkt och tar på mig skulden för detta. Jag är som i en dröm, som om det här inte har hänt. Men det har det. De ber inte om mitt namn eller något. Inget syns på deras bil. Vi sa inget om huruvida de blev nackskadade av krocken. Hade detta skett i USA hade de stämt mig på miljoners miljoner.
Så idag kör jag till biltvätten och tvättar min bil. Efteråt ser jag massor av repor uppe på sidan av huven, varifrån kommer de? från tvätten? OCH att hela fronten på bilen sticker ut på andra sidan.
Jävlars jävla skit!!!!! Ja, jag kan svära jag med. Det händer inte ofta bara. Jag är INTE nöjd med mig själv alls. Och jag tänker på pengarna det kostar att laga den, pengar jag behöver till annat.
De i andra bilen kan ha blivit skadade och jag svär bara över min bil! Usch, vilken usel moral jag har. Jag skäms nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.