Ingen bra natt.

Kisse vill inte äta. Han spydde upp maten igår. Han är verkligen sjuk. Antagligen biverkningar av medicinen. I vanliga fall är han jamig, hungrig jämt och vill bara visa mig vägen ut till köket. Nu ligger han bara bredvid mig. Alldeles stilla och tyst. Får se om han är piggare i eftermiddag.
Jag har sovit risigt. Tanden väcker mig hela tiden och gör ont. Jag får se hur länge jag står ut med det. Jag går inte till vilken tandläkare som helst för att få hjälp. Och han som har ökat min tandläkarskräck nu igen, honom vill jag aldrig mera gå tillbaka till. Och han är antagligen glad för det med. Han sa att jag inbillade mig smärtan när han borrade. Dum tandläkare!
Det är synd om oss här hemma. Stackars oss, kisse och mig.

2 svar på ”Ingen bra natt.

  1. Ja, jag tycker verkligen synd om er. Du som har tandvärk (bland det värsta man kan ha) och Kisse som är sjuk men som inte kan tala om hur han mår.

    Har du försökt med gin(alt. brännvin, vodka etc.)+ blandat med några hela små nejlikor på en bomullstuss mot tanden? Brukar hjälpa temporärt i alla fall.

  2. Jag ska till tandläkarexperterna i morgon. Det blir säkert en penicillinkur igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.