Och inte en vanlig onsdag heller!

Idag uppmärksammar jag världspolitiken. Det bara måste jag säga något om, också från min lilla ankdamm.
Fantastiskt att Obama har vunnit presidentvalet i USA! Jag har följt med från tiden innan nomineringen var klar, och hur det stod mellan Clinton och Obama. Först valet mellan en kvinna eller man. Sen valet mellan en vit och gammal republikan eller svart och ung demokrat. Det har verkligen varit polariteternas val.
Det här är ett ljus som nu tänts, ett val som kan göra skillnad. Och gör inte det här skillnad, så vad krävs då? Lycka till, säger jag till alla som ska ta över i Vita Huset nästa år! Heja, heja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.